56 31 68 00 Send Epost Send Epost Lokasjon Åpningstider

Salgsavdeling

Man - Fre: 09:00 til 16:30
Torsdag: 09:00 til 19:00
Lørdag: 10:00 til 14:00


Verksted og delelager

Man - Fre: 07:00 til 16:00


Dersom vi holder stengt utover ordinære hellig- og fridager, vil vi opplyse om dette på Facebook og denne websiden.

Facebook

Alle artikler

Nye Hyundai Tucson ladbar hybrid - Et vakkert syn

Nye Hyundai Tucson er fjerde generasjon av Hyundais mest solgte SUV, tidlig i 2021 kommer den til Norge.


Tidlig i 2021 kommer Nye Tucson til Norge som firehjulsdrift og ladbar hybrid. Denne bilen er testet og utviklet i Europa, som kan gjøre oss trygge på at bilen oppfyller kravene i tøffe forhold hos oss i nord.

Hyundai Tucson- en ekte SUV

I den siste versjonen av Hyundai Tucson er det mer plass; Bilen er 20mm lengre, 15mm bredere og har 10mm lengre akselavstand.
Bagasjerommet er større, og de som sitter i baksetet kan boltre seg med 26mm ekstra benplass.

Nye Hyundai Tucson er større og bredere enn de forrige modellene, den har et helt unikt utseende med skarpe vinkler og kraftig fremtoning.
Nye parametriske skjulte lykter, kjørelysene skjuler seg i grillen når lysene ikke er på.

Toppmoderne teknologi med individuell tilpasning

Som på andre Hyundai modeller, er Nye Tucson utstyrt med Bluelink, men denne tilbys nå med siste versjon av Bluelink infotaintmentsystemet. Den oppgraderte versjonen byr på en rekke tjenester slik som navigasjon helt frem til bilen er parkert, og en ny brukerprofil funksjonalitet. Det geniale med den oppgraderte Bluelink- appen er at man nå kan skreddersy sine egne preferanser på infotainmentsystemet. Det kan opprettes to hovedprofiler og en gjesteprofil, hvor man kan lagre sine egne instillinger, uten å måtte dele den med andre: Bluetooth- instillinger, navigasjonspreferanser, instillinger for stemmegjenkjenning, og selvsagt din favoritt radio kanal.

Det er også mulig å integrere kalenderen i infotainmentsystemet, slik at du kan se Apple- eller Google kalenderen din rett på den store skjermen.

Bruk smarttelefonen via infotainmentsystemet

Med støtte for Apple CarPlay og Android Auto har du trådløs tilkobling til skjermen i bilen, i tillegg til trådløs ladeplate, og USB porter foran og bak i bilen.

Ruteveiledning med Connected Routing

Connected Routing er en skybasert ruteveiledningstjeneste som gir en kalkulert og sikker presisjon på for eksempel ankomsttider, trafikkekspedisjon, og endring av kjøreruter.

Tucson med enda bedre komfort

I nye Tucson er det en behagelig luftstrøm fra klimaanlegget, enten du vil ha varme eller kjøling. Spredningen av luften fra klimaanlegget gjør at man får mindre luft direkte på seg.
I tillegg til skjult- klimateknologi, er det også tilgjengelig med et tresonet klimaanlegg. Dette betyr at passasjerene i baksetet kan velge sin egen temperatur, ulik temperaturen til passasjerene foran i bilen.
Det er også tilgjengelig med oppvarmede seter både foran og bak.

Setene er fordelt med 40:20:40 fordeling, som er genialt om du ønsker å ha med deg lengre gjenstander på tur, ski for eksempel.

Juster lyden med Rear Sleeping Mode

Lyden fra anlegget kan lett justeres; Med enkelt trykk kan sjåføren flytte lyden foran, slik at den ikke forstyrrer de som sitter bak.

Tucson med klassens mest omfattende og avanserte kjøreassistentsystemer og sikkerhetspakke

Nye Hyundai Tucson er en trygg og sikker familiebil, takket være toppmoderne og innovative sikkerhetstjenester:

Hyundai Tucson er utstyrt med en ny og forbedret kollisjonsputesystem som inkluderer syv kollisjonsputer. Den mest unike er senterkollisjonsputen; Denne puten skal hindre at sjåfør og passasjeren i forsetet treffer hverandre i en kollisjon.
Skulle kollisjonsputene bli utløst, vil risikoen for nye kollisjoner bli redusert ved at bilens multikollisjonsbrems automatisk vil aktiveres.

Baksetevarsler (ROA)

Baksetevarsleren overvåker baksetene ved hjelp av en sensor. Et varsel til sjåføren sikrer at passasjerer eller dyr tas ut før man forlater bilen.

Safe Exit Warning (SEW)

Dette er et helt nytt system hos Hyundai Tucson som aldri før har vært lansert i en kompakt SUV, systemet som bidrar til at passasjerene kommer seg ut av bilen på en sikker måte; Prøver man å åpne døren når en bil kommer kjørende, vil en alarm bli gitt.

Frontkollisjonssystem (FCA)

Dette systemet vil varsle om en nært forestående kollisjon, og vil gripe inn om ikke sjåføren gjør det i tide. Dette systemet gjenkjenner syklister, biler og fotgjengere foran bilen.

Filholder (LFA)

Holder bilen sentrert i kjørefeltet, og ser bilen i veimerkingen ved hjelp av et kamera. Filholderen korrigerer styringen automatisk og sørger for at bilen er midt i kjørefeltet.

Tretthetsvarsler (DAW)

Dette systemet overvåker kjøremønsteret ditt, slik at den kan oppdage tegn på tretthet.

Motorveiassistenten Highway Driving Assist (HDA)

Denne assistenten har ikke tidligere vært i en kompakt SUV. Denne gjør det mye lettere og mer komfortabelt å kjøre på motorveien, assistenten sørger for avstand til bilen foran og regulerer farten dersom det er nødvendig. HDA aktiveres enkelt med et tastetrykk.

Skiltgjenkjenning (ISLA)

Denne funksjonen er også ny, denne viser fartsgrensen på infotainmentsystemet, i tillegg til at den tilpasser bilens hastighet til fartsgrensen som er angitt på skjermen.

Tucsons nye blindsonemonitor (SVM)

Det er to digitale instrumentklokker som vil endres til kameravisning av blindsonen når sjåføren blinker for å skifte fil. Denne kameravisningen gir en utvidelse av synsfeltene i speilene, og passer spesielt godt når man kjører i mørket, eller når det er dårlig sikt.

360 graders kamera (SVM)

Her er det mulig å få overblikk over hele bilen, og kan enten se bilen ovenfra, eller du kan zoome inn på hvilken som helt side av bilen. SVM systemet er også synkronisert med parkeringsassistenten. Parkeringsassistenten er ypperlig dersom du ønsker å parkere en plass hvor det er trangt. Bilen kan parkere uten at sjåføren trenger å være i bilen.

Fjernlysassistent (HBA)

Assistenten skifter automatisk mellom nær- og fjernlys ved møtende trafikk, eller biler foran.


Velg din egen eksteriør- og interiørfarge

Nye Tucson tilbys i ni eksteriørfarger, hvor tre av disse fargene er helt ny: Shimmering Silver, Amazon Grey og Teal.

 • Phantom Black
 • Polar White
 • Enine Red
 • Sunset Res
 • Silky Bronze
 • Dark Knight

Interiørfarger:

 • Enkelttone sort, Black (tilbys med stoff- eller skinninteriør)
 • Totone sort og grått, Black & Moss Grey (tilbys med stoff- eller skinninteriør)
 • Blågrønn, Teal Pack (tilbys med stoff- eller skinninteriør)

Andre relaterte sider

Åpenhetsloven

For informasjon om vårt arbeid med Åpenhetsloven besøk Liegruppen AS sine nettsider.

Salgsavdeling

 • Man - Fre: 09:00 til 16:30
 • Torsdag: 09:00 til 19:00
 • Lørdag: 10:00 til 14:00

Verksted og delelager

 • Man - Fre: 07:00 til 16:00