56 31 68 00 Send Epost Send Epost Lokasjon Åpningstider

Salgsavdeling

Man - Fre: 09:00 til 16:30
Torsdag: 09:00 til 19:00
Lørdag: 10:00 til 14:00


Verksted og delelager

Man - Fre: 07:00 til 16:00


Dersom vi holder stengt utover ordinære hellig- og fridager, vil vi opplyse om dette på Facebook og denne websiden.

Facebook

Alle artikler

Nye KONA Electric med en rekke oppgraderinger

KONA electric med blant annet appstyring, raskere hjemmelading og leveringstiden er kortere. Og ikke minst; 484 kilometer* rekkevidde!


Hyundai KONA electric har vært en formidabel suksess siden lanseringen i 2018. Bilens suksess kan tilskrives en kombinasjon av rekkevidde, pris, design og utstyr som har appellert til en omfattende og allsidig kundegruppe.

Alle spesifikasjoner og priser

Mer utstyr, fortsatt den fantastiske rekkevidden

Med ny og raskere ombordlader som tilvalgsmulighet vil de 484 kilometerne* med rekkevidde være enda mer tilgjengelig enn før. KONA electric får fra modellår 2020 11 kW-trefas ombordlader som tilvalgsmulighet, som betyr at man kan lade bilen enda raskere hjemme. Ved å komplimentere dagens 7.2 kW-enfas ombordlader med denne reduserer man ladetiden med opptil 23 prosent fra minimum 9 timer og 35 minutter, til minimum 7 timer og 30 minutter.

- Enda raskere hjemmelading bidrar til å gjøre KONA electric mer attraktiv for stadig flere. Dette er en bil som faktisk leverer på rekkevidde, og som går mye lenger enn det meste annet. KONA har fordelen av god plass til fire personer, og med takrails har aktive familier gode muligheter til å få med seg det de trenger av utstyr, sykler eller ski på ferietur, sier Knudsen i Hyundai.

I tillegg får nye KONA vårt splitter nye infotainmentsystem med 10,25’’ skjerm og navigasjon som har full støtte for telemetri med vår Bluelink® appstyring og eCall. Med Bluelink® kan du enkelt styre funksjoner som klimaanlegg og dørlåser fra smarttelefonen. Som KONA electric-eier vil du i tillegg kunne starte og slå av motoren fra Bluelink®-appen. Man kan naturligvis også sjekke batteristatusen fra smarttelefonen sin, så vel som å styre lading og eventuelle planlagte ladeperioder.

Sikkerhet i førersetet

Oppdaterte KONA electric er også vår andre modell som lanseres med eCall, og følger dermed nye IONIQ electric. Nødanropssystemet eCall sørger for at bilen automatisk ringer 112 om airbagene løses ut. Man kan også gjør et nødanrop manuelt via en knapp i takkonsollen. Viktig informasjon om bilen, tidspunkt for ulykken, hvilken retning man kjørte i, og om airbager eller andre trykksensorer er utløst, sendes automatisk til nødetatene.

I tillegg til disse tjenestene er Hyundai Live inkludert i biler med navigasjonssystem. Med Hyundai Live har man alltid tilgang til oppdatert informasjon om ladepunkter og ladestasjoner, trafikk, fotobokser (der dette er tillatt), parkering, forhandlere i nærheten, vær, samt live interessepunktsøk. Som om ikke det var nok får navienheten på 10,25’’ støtte for skybasert talestyring på seks språk. Støtte for Android Auto og Apple CarPlay er standard uansett om man har navigasjon eller ikke, og bilen har støtte for multi-bluetooth hvor flere telefoner kan være tilkoblet samtidig.

Hva er dette bilde av

Kutter leveringstiden

Samtidig med introduksjonene av oppdaterte KONA electric kan vi i Hyundai melde om at leveringstiden på modellen er kuttet med 75 prosent. Bestiller man en KONA electric i dag, kan man forvente en leveringstid på 6-8 måneder. Denne situasjonen er igjen ventet å bedres kraftig i løpet av første halvår 2020, med god tilgang til bil fra sommeren.

Pris og utstyr

KONA electric modellår 2020 tilbys med tre utstyrsnivåer; Life, Trend og Premium, der Life er en attraktiv innstegsmodell, og Trend er et godt utstyrt alternativ med blant annet Bi-LED hovedlys, parkeringssensorer og sotede vinduer på toppen av alt man får i Life. Premium inkluderer alt utstyr, og som før er skinnseter og soltak tilgjengelige som tilvalg på Premium. Det nye infotainmentsystemet på 10,25’’ med Bluelink og navigasjon, samt oppvarmet baksete, følger også dette utstyrsnivået, og det er kun på Premium man kan velge trefas ombordlader på 11 kW.

Vil du se hele pris- og utstyrslisten? Ta en titt her.

*Etter den realistiske WLTP-standarden


Andre relaterte sider

Åpenhetsloven

For informasjon om vårt arbeid med Åpenhetsloven besøk Liegruppen AS sine nettsider.

Salgsavdeling

  • Man - Fre: 09:00 til 16:30
  • Torsdag: 09:00 til 19:00
  • Lørdag: 10:00 til 14:00

Verksted og delelager

  • Man - Fre: 07:00 til 16:00