56 31 68 00 Send Epost Send Epost Lokasjon Åpningstider

Salgsavdeling

Man - Fre: 09:00 til 16:30
Torsdag: 09:00 til 19:00
Lørdag: 10:00 til 14:00


Verksted og delelager

Man - Fre: 07:00 til 16:00


Dersom vi holder stengt utover ordinære hellig- og fridager, vil vi opplyse om dette på Facebook og denne websiden.

Facebook

Alle artikler

Stor interesse for nye IONIQ 5

De første IONIQ 5 modellene har kommet til Norge for de som har bestilt. En elektrisk crossover med avansert teknologi har vakt stor interesse for veldig mange.


Den nye IONIQ 5 modellen har raskt blitt en veldig populær modell. Flere media har også sett nærmere på denne nye modellen, og hvilke tilbakemeldinger de kommer med, kan du lese om her:

Tek.no

Hyundai Ioniq 5 befester seg som et meget spennende alternativ i det raskt voksende elbilsegmentet med SUV-form og rundt 4,6 meters lengde. Tre meters akselavstand bidrar til at bilen skiller seg ut, og den fremstår som en god blanding av sprek og komfortabel å kjøre.

Les mer: IONIQ 5- Sprek, smart og effektiv

Med lynlading, 460 km rekkevidde, firehjulsdrift, stor innvendig plass og grei pris angriper nå Hyundai i den elektriske grenen av familiebilklassen. BilNorge.no

BilNorge.no

Selv om Ioniq tar deg til 100 km/t på 5,2 sekunder, er det komfortegenskapene og ikke det sportslige som ligger tykkest utenpå. Som SUV er Ioniq først og fremst en ganske rommelig familiebil tatt fram for å dekke både hverdagslig og mer feststemt transport.

Les mer: Hyundai Ioniq 5 er her med 4x4 og høy ladefart

Broom.no

Designet er kult og moderne, men likevel med noe folkelig og jordnært over seg. Vi tror at dette er nok en suksess fra Hyundai, noe forhåndsinteressen og antall bestillinger allerede har bekreftet. De som venter på denne, og det er ganske mange, blir neppe skuffet.

Les mer: På plass i Norge: Så bra er nye Ioniq 5

Med rekordlang akselavstand på tre meter og særpreget design, blir Ioniq 5 lagt merke til i trafikken. Dette er garantert en bil vi får se mange av framover. Motor.no

Motor.no

Ioniq 5 er 35-70.000 kroner rimeligere enn de tøffeste konkurrentene – og bedre i svært mye. Førsteinntrykket av Hyundai-konsernets nye elbil er overbevisende.

Les mer: Vi har prøvekjørt Ioniq 5: Kanskje er dette årets beste elbil


Andre relaterte sider

Åpenhetsloven

For informasjon om vårt arbeid med Åpenhetsloven besøk Liegruppen AS sine nettsider.

Salgsavdeling

  • Man - Fre: 09:00 til 16:30
  • Torsdag: 09:00 til 19:00
  • Lørdag: 10:00 til 14:00

Verksted og delelager

  • Man - Fre: 07:00 til 16:00