Send Epost 56 31 68 00 Send Epost Lokasjon Åpningstider

Salgsavdeling

Man - Fre: 09:00 til 16:30
Torsdag: 09:00 til 19:00
Lørdag: 10:00 til 14:00


Verksted og delelager

Man - Fre: 07:00 til 16:00


Dersom vi holder stengt utover ordinære hellig- og fridager, vil vi opplyse om dette på Facebook og denne websiden.

Facebook

Fakta om IONIQ Electric

Kampanjepris: Fra kr. 299.900,-

* Pris er inkludert levering Lieco

IONIQ Electric gir deg fascinerende kjøreopplevelser og en rekkevidde på inntil 311 km per lading. Litium-ion polymerbatteriet kan lades til 80 % på under en time med en hurtiglader. Dette er bare begynnelsen. Next Awaits.

Den kraftige elmotoren på 136 hk gir IONIQ Electric et høyt dreiemoment fra start, imponerende akselerasjon og null utslipp. Her ser du flere av fordelene med IONIQ Electric.

IONIQ Electric er en helelektrisk bil og har dermed ingen lokale utslipp. Elbiler trenger ikke oljetank eller katalysator, og det betyr lavere vedlikeholdsutgifter og ingen motoroljeskift.

 • Teknologi med stilrent design.
  Designet til IONIQ er optimert for best mulig energiutnyttelse. En luftmotstandskoeffisient på 0,25 gjør den til en av de mest aerodynamiske bilene på markedet. Under det stilrene designet skjuler det seg et karosseri konstruert for høye ytelser og høy sikkerhet. Bruk av lett aluminium og avansert høyfast stål reduserer vekten og dermed energiforbruket.
 • Nye designelementer.
  IONIQ har en aerodynamisk profil med mange lekre designelementer. Hovedlyktene med full-LED skråner inn mot den lukkede grillen som er et kjennetegn på at bilen har elmotor.
 • Elektrisk drivlinje
  Drivlinjen til IONIQ Electric er oppgradert med høyere ytelse og lengre rekkevidde. Det oppgraderte batteriet med 38,3 kWt har 36 prosent høyere kapasitet enn forgjengeren. Litium-ion polymerbatteriet forsyner elmotoren på 136 hk med strøm. Elmotoren med et dreiemoment på 295 Nm akselererer bilen fra 0 til 100 km/t på 10,2 sekunder.
 • Bluelink® nettbaserte biltjenester.
  Du kan styre funksjoner i bilen med smarttelefonen eller med stemmen. Med Bluelink kan du koble IONIQ Electric til nettet og benytte nettbasert talegjenkjenning og andre praktiske, nettbaserte tjenester. Du får gratis abonnement på Hyundais LIVE-tjenester med oppdatert informasjon om trafikk, ledige parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus og interessepunkter.
 • Virtuelt kombiinstrument
  Bilen har et nytt kombiinstrument som består av en 7-tommers høyoppløst LCD-skjerm og to runde stemningslys. Designet og fargen på skjermen endres etter hvilken kjøremodus du har valgt. COMFORT-modus skaper en god balanse mellom energiutnyttelse og ytelse, ECO-modus gir maksimal energiutnyttelse, og SPORT-modus legger til 30 Nm ekstra dreiemoment slik at du har opptil 295 Nm tilgjengelig når du akselererer. På den store digitale fargeskjermen ser du kjøreinformasjon, blant annet hastigheten, energiflyten og batteriets ladenivå.

Digitale brosjyrer

Se mer informasjon og data om Hyundai IONIQ Electric i følgende vedlegg:

Forsikring

Som Hyundai kunde har du tilgang en meget gunstig bilforsikring via Enter Forsikring AS.

Finansiering

Vi kan ordne med gunstig finansiering på kjøp av nybil. Vi har flere alternativer via Santander Consumer Bank.

 • Finansiering
 • Beregn din pris

Pristilbud? Spørsmål?

Ta kontakt med våre selgere. De kan svare deg på alle spørsmål innen kort tid.

Steinar Fauskanger

Salgssjef Hyundai

901 99 192
sf@lieco.no

Tomasz Skowronski

Bruktbilsjef

916 90 633
ts@lieco.no

Salgsavdeling

 • Man - Fre: 09:00 til 16:30
 • Torsdag: 09:00 til 19:00
 • Lørdag: 10:00 til 14:00

Verksted og delelager

 • Man - Fre: 07:00 til 16:00

Relaterte sider

Liegruppen
Hyundai Norge
Ford Norge
Tysse tilhengere

Sosiale Medier

Vi bruker cookies på våre nettsider. Her er vår personvernerklæring.

Jeg godtar