Fakta om NEXO

Fra kr. 587 900,-

Nexo er den nye hydrogenmodellen fra Hyundai. Helt nye NEXO er en unik hydrogenelektrisk-SUV som kombinerer toppmoderne teknologi og futuristisk design med lang rekkevidde. Den har nye førerassistentsystemer som automatisk parkering og filskifteassistent. NEXO er det teknologiske flaggskipet i Hyundais satsning på miljøvennlig drivteknologi og en milepæl i utviklingen av lavutslippsbiler. Hyundai planlegger å lansere 18 miljøvennlige modeller innen 2025. Denne nye utviklingsstrategien er også et skritt på veien mot å skape et renere miljø ved hjelp av miljøvennlige biler.

 • Luftrensing
  NEXO har ingen andre utslipp enn vann. I tillegg filtrerer og renser den luften mens du kjører. Den reduserer faktisk svevestøvforurensningen. Luften som føres inn i brenselcellene, må renses for at den skal fungere effektivt. De effektive luftrensefiltrene i NEXO har lang levetid og fjerner mikropartikler som er mindre enn PM2,5. Det vil si at 99,9 % av mikropartiklene filtreres ut av luften som føres inn i NEXO. Den rensede luften som ikke brukes i brenselcellene, slippes ut og gjør uteluften renere. Berøringsskjermen viser mengde luft som er renset, og oppnådd CO2-reduksjon. Luftrensefunksjonen krever ikke ekstra vedlikehold.
 • Miljøvennlige materialer
  lle overflater i NEXO, fra taktrekk av bambusfiber til plast, lister, vegansk skinn og gulvmatter, er laget av UL-sertifiserte økologiske materialer. Ingen andre biler kan skilte med like stor andel økologiske materialer.

Digitale brosjyrer

Se mer informasjon og data om Hyundai NEXO i følgende vedlegg:

Forsikring

Som Hyundai kunde har du tilgang en meget gunstig forskring via Enter Forskring AS.

Finansiering

Vi kan ordne med gunstig finansiering på kjøp av nybil. Hyundai forsikringen gir gode betingeler og lav lånerente.

 • Finansiering
 • Beregn din pris

Pristilbud? Spørsmål?

Ta kontakt med våre selgere. De kan svare deg på alle spørsmål innen kort tid.

Steinar Fauskanger

Salgssjef

901 99 192
56 31 68 13
sf@lieco.no

Tomasz Skowronski

Bruktbilsjef

916 90 633
56 31 68 12
ts@lieco.no

Salgsavdeling

 • Man - Fre: 09:00 til 16:30
 • Torsdag: 09:00 til 19:00
 • Lørdag: 10:00 til 14:00

Verksted og delelager

 • Man - Fre: 07:00 til 16:00

Relaterte sider

Liegruppen
Hyundai Norge

Sosiale Medier