56 31 68 00 Send Epost Send Epost Lokasjon Åpningstider

Salgsavdeling

Man - Fre: 09:00 til 16:30
Torsdag: 09:00 til 19:00
Lørdag: 10:00 til 14:00


Verksted og delelager

Man - Fre: 07:00 til 16:00


Dersom vi holder stengt utover ordinære hellig- og fridager, vil vi opplyse om dette på Facebook og denne websiden.

Facebook

Alle artikler

Nye Hyundai KONA Electric - Større og romsligere

21.-23. september er det lanseringshelg for nye KONA Electric. Kom for å se bilen hos oss, og book en prøvekjøring.


Med en rekkevidde på opptil 514 kilometer og en startpris under 400 000 kroner, setter Hyundai KONA Electric en ny standard for hva man kan forvente av en elbil i denne prisklassen. Denne kompakte SUV-en kombinerer moderne design med banebrytende teknologi.

– Vi har så troen på denne bilen at flere ansatte hos Lieco Auto, inkludert meg selv har bestilt den, sier Marius Ellingsen avdelingsleder på delelageret.

I Norge leveres de første bilene til kunder i månedsskiftet september/oktober 2023. Bilen kan bestilles fra 7. august 2023 og prøvekjøres fra 21.-23. september.

Design og utseende

Den nye KONA Electric har fått et futuristisk design, med en front som prydes av en lyslinjekalt “Pixealated Seamless Horizon Lamp”. Bak på bilen finner man en tilsvarende lyslinje som strekker seg langs hele bilens bredde. Hjulbuene er kraftige og robuste, noe som gir bilen et styrket og robust utseende.

Bilen kommer i en rekke fargevalg som klassiske og trendy farger. Standard felgdimensjon er 17-tommer, men det er mulig å oppgradere til 19-tommer lettmetallfelger med pikseldesign.

Nye Kona er blitt større og romsligere med moderne løsninger.

Størrelse og romslighet

Den romslige størrelsen på KONA Electric gjør bilen mer allsidig og tilpasset flere livsstiler. Bilens lengde er økt med 15 cm og bredden har økt med 2 cm. Forsetene er smalere enn forrige modell, og de er mer komfortable. Sammen med den økte lengden på bilen gir dette god plass i baksetet.

Bagasjerommet har vokst med hele 30% til 466 liter. Ved å legge ned baksetene kan det utvides til ytterligere 1300 liter. Lasteterskelen er tilnærmet flat og bakluken elektrisk. Under panseret finner man en “frunk” med en kapasitet på 27 liter. Baksetene på den norske utgaven er delt 40/20/40.

Man kan montere tilhengerfeste som kan trekke inntil 750 kg.

Teknologi og smarte løsninger

Nye KONA Electric kommer med bredt utvalg av smart teknologi. Her får du moderne tilkoblingsmuligheter og komfortfunksjoner, og siste nytt innen sikkerhets- og førerassistentsystemer:

 • Connected Car Navigation Cockpit: Det nye brukergrensesnittet gir deg to store 12,3-tommers skjermer som gir en intuitiv og brukervennlig opplevelse.
 • Digital nøkkel: Med denne funksjonen kan du bruke smarttelefonen din som en nøkkel, noe som gir ekstra bekvemmelighet.
 • Highway Driving Assist 2: Dette er en funksjon for autonom kjøring på nivå 2, noe som gir økt sikkerhet og komfort på lange turer.
 • Vehicle to Load (V2L): Denne pluggen lar deg bruke bilens batteri til å drive elektriske apparater med vanlig stikkontakt, noe som kan være svært nyttig i ulike situasjoner.
 • Fjernparkeringsassistent: Parker bilen ved hjelp av smarttelefonen din, noe som er spesielt nyttig i trange parkeringsplasser.
 • Oppvarmet ladeluke: For de kalde vinterdagene kommer KONA Electric med en oppvarmet ladeluke.
 • Over-The-Air Oppdateringer: Med denne funksjonen kan du enkelt oppdatere bilens programvare uten å måtte besøke et verksted.
 • Head-up display: Dette displayet viser viktig informasjon i førerens synsfelt.

Nye KONA Electric kommer med bredt utvalg av smart teknologi.

Interiør, komfort og utstyr

Interiøret kommer i flere ulike materialvalg og fargekombinasjoner, slik at du kan tilpasse bilen etter egen smak. Forsetene og førermiljøet har fått betydelige forbedringer i komfort og design. KONA Electric byr på stort sett den samme teknologien som i IONIQ 5 og IONIQ 6, som blant annet Hyundais nyeste førerassistent, fjernparkerings-assistent, over-the-air-oppdateringer og flere ulike sikkerhetsfunksjoner.

En annen nyhet er at du ved hjelp av smarttelefonene din kan fjernstyre bilen inn i en parkeringsplass. Du finner et 360 ryggekamera og adaptiv cruisekontroll i bilen. I tillegg er bilen utstyrt med et kamera som skal sørge for at du holder øynene dine på veien,- du får beskjed dersom du ikke følger med.

Head-up displayet på 12 tommer viser viktig informasjon som navigasjonsmeldinger og advarsler midt i førerens synsfelt mot veien. Bilen kommer med to intuitive og brukervennlige 12,3 tommer skjermer.

Foran er det to USB-C utganger og trådløs lading, mens i baksetet finnes to USB-C utganger og en vanlig stikkontakt (V2L) som henter strøm fra bilens hovedbatteri. Velger du premium varianten, kommer denne med lydanlegg fra Bose, med åtte høyttalere og subwoofer.

Passasjersetet har setekontroller på siden av setet. Forsetet har varme og ventilasjon, og det er varme i rattet. I baksetet finner man varme i de to ytterste setene.

Ytelse og rekkevidde

Hyundai KONA Electric tilbys i to batterivarianter: Standard Range med en rekkevidde på 377 km og Long Range som kan kjøre opptil 514 km på en enkelt lading.

Tilbehør

Det finnes en rekke tilbehør for KONA Electric. Vi kan kjapt nevne blant annet sykkelholdere og hengerfeste. Se fullstendig tilbehørskatalog her.

Pris og tilgjengelighet

Bilen har en startpris på 352 900 kr inkl. levering og kommer i tre utstyrsnivåer.

 • Advanced-varianten er rik på teknologi, inkludert LED-lys, et 12,3-tommers infotainment-system og sikkerhetsfunksjoner som V2L og en oppvarmet ladeluke.
 • Exclusive legger til miljøvennlige seter, en smart bakluke, oppgraderte LED-lys og trådløs lading for mobilen, samt oppvarmede bakseter.
 • Premium er toppmodellen og inkluderer luksuriøse funksjoner som ventilerte skinnseter, Head-up Display, BOSE lydanlegg og de nyeste sikkerhetssystemene.

Andre relaterte sider

Åpenhetsloven

For informasjon om vårt arbeid med Åpenhetsloven besøk Liegruppen AS sine nettsider.

Salgsavdeling

 • Man - Fre: 09:00 til 16:30
 • Torsdag: 09:00 til 19:00
 • Lørdag: 10:00 til 14:00

Verksted og delelager

 • Man - Fre: 07:00 til 16:00