56 31 68 00 Send Epost Send Epost Lokasjon Åpningstider

Salgsavdeling

Man - Fre: 09:00 til 16:30
Torsdag: 09:00 til 19:00
Lørdag: 10:00 til 14:00


Verksted og delelager

Man - Fre: 07:00 til 16:00


Dersom vi holder stengt utover ordinære hellig- og fridager, vil vi opplyse om dette på Facebook og denne websiden.

Facebook

Alle artikler

Lieco blir Mekonomen bilverksted

Vi er blitt en del av et av Norges sterkeste varemerker; Mekonomen. Dette gir flere fordeler til deg som kunde.


Veihjelp

Et enklere BilLiv er et trygt BilLiv. Når du tar service hos et Mekonomen verksted inngår derfor 12 måneder med mobilitetsgaranti. Du får hjelp om bilen plutselig ikke vil starte. Mobilitetsgarantien gjelder også ved andre uforutsette hendelser dersom du er tom for bensin, har punktert eller mistet nøkkelen.

Høy kompetanse

Våre bilmekanikere har god grunnutdannelse og får kontinuerlig videreutdanning. Vi legger ekstra stor vekt på utvikling innen områder som drivstoffsystem, kløtsj, bremser, klimaanlegg og dessuten på det avanserte måleutstyret som vi bruker for feilsøking og diagnostikk.

For å ivareta og videreutvikle kompetansen hos samtlige medarbeidere har vi også spesielle kanaler for erfaringsutveksling. Det sier seg selv, blant alle våre bilmekanikere finnes mange spesialister, som gjerne deler av sin spesialistkunnskap med sine kollegaer.

Moderne utstyr

For å gi din bilservice eller utføre en reparasjon av høyeste kvalitet kreves riktig utstyr. På Mekonomens verksteder brukes markedets mest moderne utstyrspark som kontinuerlig oppdaterer programvare for servicedata og teknisk informasjon.

Mekonomen Direkt – bestill service døgnet rundt

Mekonomens bookingtjeneste Mekonomen Direkt er åpen døgnet rundt via telefon og mekonomen.no. Mekonomen Direkt tar seg av bestillinger raskt og enkelt, og hjelper i tillegg kunden til rett verksted.

Teknisk support

Mekonomens supportavdeling står klar på verksted. Det kan dreie seg om et kløtsjdiagram, en feilkodetolkning eller noe annet som har med bilen å gjøre. Supporten oppdateres stadig og vi samler kontinuerlig fakta og informasjon – alt for at arbeidet på verkstedet skal foregå så smidig som mulig og gi minst mulig stå tid for kunden.

Pris

Lieco Auto har forpliktet seg å følge Mekonomens prissystem og deres kampanjer.


Andre relaterte sider

Åpenhetsloven

For informasjon om vårt arbeid med Åpenhetsloven besøk Liegruppen AS sine nettsider.

Salgsavdeling

  • Man - Fre: 09:00 til 16:30
  • Torsdag: 09:00 til 19:00
  • Lørdag: 10:00 til 14:00

Verksted og delelager

  • Man - Fre: 07:00 til 16:00