56 31 68 00 Send Epost Send Epost Lokasjon Åpningstider

Salgsavdeling

Man - Fre: 09:00 til 16:30
Torsdag: 09:00 til 19:00
Lørdag: 10:00 til 14:00


Verksted og delelager

Man - Fre: 07:00 til 16:00


Dersom vi holder stengt utover ordinære hellig- og fridager, vil vi opplyse om dette på Facebook og denne websiden.

Facebook

Alle artikler

IONIQ 5 N vinner Årets Performance-bil

IONIQ 5 N har blitt kåret til 2024 World Performance Car. Dette er en anerkjennelse av Hyundais innovative teknologiske lederskap innen elbiler.


Med denne seieren har IONIQ 5-serien nå oppnådd fire store seire i World Car Awards de siste tre årene, noe som understreker Hyundais teknologiske lederskap innen elbilsegmentet.

Tidligere suksesser og nye seire

Det er verdt å merke seg at både IONIQ 5 og IONIQ 6 tidligere har vært trippelvinnere i World Car Awards, med prestisjefylte titler som Årets Bil i verden i henholdsvis 2022 og 2023. Denne gangen er det IONIQ 5 N, introdusert i juli 2023, som har tatt rampelyset. Denne modellen markerer et nytt segment av sjåførfokuserte elbiler med høy ytelse, og viser frem den avanserte teknologien som Hyundai er kjent for.

Ledelsens reaksjoner

Jaehoon Chang, president og administrerende direktør i Hyundai Motor Company, uttrykte sin begeistring over prisen og understreket Hyundais forpliktelse til å flytte grensene for elektrisk ytelse og innovasjon. Han beskrev anerkjennelsen som en bekreftelse på selskapets innsats og lidenskap for å levere toppmoderne kjøretøy.

José Muñoz, president og global COO i Hyundai Motor Company, delte også sin glede over prisen og dedikerte den til de lidenskapelige kundene som verdsetter høyytelseskjøretøy. Han lovet at Hyundai vil fortsette å levere biler som både begeistrer og inspirerer.

Teknologi og fremtidige mål

IONIQ 5 N kombinerer den vanlige IONIQ 5s Electric Global Modular Platform (E-GMP) med motorsport-avledede teknologier fra Hyundai N, og utnytter ekspertisen fra deres ‘Rolling Labs’ for å maksimere elbilens høyytelsesegenskaper. Bilen har allerede blitt anerkjent som en “game-changer” i media og har vunnet flere utmerkelser, inkludert Top Gears 2023 Car of the Year Award.

Hyundais suksess ved World Car Awards viser at selskapet stadig vokser i status på den globale scenen. IONIQ 5 N er et bevis på dette, og det blir spennende å se hvordan Hyundai vil fortsette å innovere og sette nye standarder for høyytelses elbiler i fremtiden.

World Car Awards er en årlig begivenhet hvor 100 internasjonale jurymedlemmer fra 29 land prøvekjører og stemmer på sine favoritter blant et bredt utvalg av biler.


Andre relaterte sider

Åpenhetsloven

For informasjon om vårt arbeid med Åpenhetsloven besøk Liegruppen AS sine nettsider.

Salgsavdeling

  • Man - Fre: 09:00 til 16:30
  • Torsdag: 09:00 til 19:00
  • Lørdag: 10:00 til 14:00

Verksted og delelager

  • Man - Fre: 07:00 til 16:00