56 31 68 00 Send Epost Send Epost Lokasjon Åpningstider

Salgsavdeling

Man - Fre: 09:00 til 16:30
Torsdag: 09:00 til 19:00
Lørdag: 10:00 til 14:00


Verksted og delelager

Man - Fre: 07:00 til 16:00


Dersom vi holder stengt utover ordinære hellig- og fridager, vil vi opplyse om dette på Facebook og denne websiden.

Facebook

Alle artikler

Ford Ranger Wildtrack- nå enda bedre

Ford Ranger var Norges mest solgte pickup i 2020. Den har nytt design, topp moderne teknologi og er smartere enn noensinne.


Ford Ranger med sikkerhetsteknologi

Antikollisjonssystemet til Ford Ranger hjelper til med å redusere uønskede hendelser. Den vil gi deg en advarsel om det er kjøretøy foran deg som bremser, eller om det plutselig kommer fotgjengere. Dersom du selv ikke reagerer, vil systemet automatisk aktivere bremsene.
Bremsene vil også automatisk aktiveres ved hjelp av Aktiv-bremsinsgssystemet når du kjører over 50 km/t. Systemet vil varsle deg om det er sannsynlighet for kollisjon og aktivt bremse, dersom du ikke skulle reagere.

Elektronisk stabilitetskontroll hjelper deg med å holde grepet på veien. Skulle bilen miste veigrepet, vil systemet automatisk legge inn bremsepulser til individuelle hjul for å gi stabilitet. Avansert antispinnsystem vil også fjerne overdrevet hjulspinn, på den måten har du best mulig veigrep, ytelse og stabilitet. Når du akselererer vil systemet sørge for at du har optimalt veigrep ved å justere overføringen av kraft til hjulene.

Ford Ranger kan frakte en last på 1 tonn og slepe opptil 3500kg.
Med bakkeklaringen på 237mm er den som skapt for å takle krevende terreng. Den tåler fint å kjøre gjennom vann på opptil 800mm.

Kraftfull motor og lavere utslipp

Nye Ford Ranger leveres med 2,0 liters Ford EcoBlue dieselmotor. Den er tilgjengelig med to drivlinjer og med opptil 213HM og 500 Nm dreiemoment.
Med en 10-trinns automatgirkasse takler Ranger vanskelige terrengforhold.
En 6-trinns manuelle girkassen gjør giringen enklere, og reduserer drivstoff forbruket ved at den bidrar til å forbedre kjøredynamikken.
Du kan også enkelt bytte mellom tohjulsdrift og firehjulsdrift. Tohjulsdrift på vanlige veier, og firehjulsdrift på dårlige veier, eller terreng.

Stabil på veien

På Ford Ranger finnes en tilhengerstabilisator. Skulle bilen slenge, vil stabilisatoren registrere dette og redusere bilens hastighet, slik at du får kjørt mer kontrollert med hengeren. Ut fra hvor stor last bilen frakter, vil en tilpasset lastkontroll justere stabilitetsprogrammet. Du får kontroll og stabilitet enten om bilen er tom eller fullt lastet.
Må du kjøre gjennom bratte svinger og hellinger, vil stabilitetskontrollsystemet sørge for at alle hjulene holder seg på bakken.

Aktiv parkeringsassistent

Denne teknologien manøvrerer og parkerer bilen for deg automatisk. Du trenger kun å styre gass og brems.

Ford Pass Connect-modem

Interiøret i Ford Ranger er slitesterkt og behagelig. Med et innebygget FordPass Connect-modem kan du fjernlåse bilen, og låse den opp. Teknologien gir og mulighet til å motta trafikkmeldinger, samt koble deg til 4G Wifi. Det er i tillegg mulighet for lading av telefon, eller oppladbare verktøy i et 240-volts strømuttak som finnes i kabinen.

Åpenhetsloven

For informasjon om vårt arbeid med Åpenhetsloven besøk Liegruppen AS sine nettsider.

Salgsavdeling

  • Man - Fre: 09:00 til 16:30
  • Torsdag: 09:00 til 19:00
  • Lørdag: 10:00 til 14:00

Verksted og delelager

  • Man - Fre: 07:00 til 16:00