56 31 68 00 Send Epost Send Epost Lokasjon Åpningstider

Salgsavdeling

Man - Fre: 09:00 til 16:30
Torsdag: 09:00 til 19:00
Lørdag: 10:00 til 14:00


Verksted og delelager

Man - Fre: 07:00 til 16:00


Dersom vi holder stengt utover ordinære hellig- og fridager, vil vi opplyse om dette på Facebook og denne websiden.

Facebook

Alle artikler

Keramisk lakkforsegling med Drop OFF

Vi anbefaler å utføre keramiske behandlinger av lakk og ruter. Har du ny bil vil den holde seg fin lenger, og har du bruktbil vil den se nyere ut.


**Våre keramiske behandlinger gjør lakk og ruter mer motstandsdyktig mot veisalt, sur nedbør, UV-stråler, sollys, frost, fugleskitt, støv, steinsprut, avfettingsmiddel og andre påkjenninger. Med Drop Off får du profesjonell bilpleie, som forenkler vask og vedlikehold av bilen din året rundt.**

Drop Off blir brukt på alle typer biler, alt fra nye eksklusive biler til veteranbiler, men først og fremst helt vanlige biler, nye som gamle. Har du ny bil vil den holde seg fin lenger, og har du bruktbil vil den se nyere ut. Uansett vil følelsen av ny bil vare.

Skinnende blank bil

Den keramiske lakkforseglingen fyller mikroskopiske ujevnheter i billakken, og skaper en helt glatt og hard overflate, med enestående, høy glans. Profesjonelt forarbeid med riktig verktøy, er en avgjørende del av å oppnå et perfekt resultat.

Forsterket billakk

Lakken beskytter det meste av bilens overflate. Drop Off behandlingen beskytter selve lakken, ved å gjøre overflaten langt hardere og mer motstandsdyktig mot riper og kjemisk påvirkning.

Enklere bilhold

Alle biler må vaskes jevnlig for holdes rene. Fordelen med Drop Off er at smuss får langt dårligere feste, og vann renner mye lettere av. Bruk av riktige vaskeprodukter og vasketeknikk gjør bilvasken til en god vane, som ikke krever mer innsats enn strengt tatt nødvendig.

Beskytter det meste

Drop Off beskytter også overflater som plast, folie og glassfiber som finnes på biler, motorsykler, bobiler, båter, campingvogner og hestehengere.

Slik holder du bilen finest mulig, med minimal innsats

For deg som er opptatt av å ta godt vare på bilen din, anbefaler vi å la en profesjonell bilpleier legge grunnlaget med keramisk lakkbeskyttelse, og deretter fortsette vask og vedlikehold på egen hånd med riktige produkter. Er du usikker på hvordan du skal gå fram for å få best mulig resultater av vasken, ta en titt på vår store guide til bilvask. Gjennom vårt oppfølgingsprogram får du god struktur på bilholdet.

  • Avtal behandling hos oss.
  • Du vasker bilen jevnlig med profesjonelle vaskeprodukter fra Drop Off. Vi lagerfører Drop Off lokalt.
  • De viktigste vaskeproduktene koster under 200 kr stk og holder til til mange vask.
  • For å opprettholde 5 års-garantien kaller din bilpleier inn til årlig kontrollvask, med anbefalt Drop Off Top Gloss.

Andre relaterte sider

Åpenhetsloven

For informasjon om vårt arbeid med Åpenhetsloven besøk Liegruppen AS sine nettsider.

Salgsavdeling

  • Man - Fre: 09:00 til 16:30
  • Torsdag: 09:00 til 19:00
  • Lørdag: 10:00 til 14:00

Verksted og delelager

  • Man - Fre: 07:00 til 16:00