56 31 68 00 Send Epost Send Epost Lokasjon Åpningstider

Salgsavdeling

Man - Fre: 09:00 til 16:30
Torsdag: 09:00 til 19:00
Lørdag: 10:00 til 14:00


Verksted og delelager

Man - Fre: 07:00 til 16:00


Dersom vi holder stengt utover ordinære hellig- og fridager, vil vi opplyse om dette på Facebook og denne websiden.

Facebook

Alle artikler

Bruktbiltest (MekoTest) ved kjøp og salg av bil

Få utført tilstandsrapport og bruktbiltester ved kjøp og salg av bruktbil. Vår MekoTest gir en omfattende og pålitelig vurdering av bilens tilstand. Den tilbyr tryggheten kjøper og selger trenger.


I en tid hvor nye regler stadig øker viktigheten av tilstandsrapporter og bruktbiltester, er det essensielt å være godt forberedt ved kjøp og salg av bruktbil. Som et Mekonomen verksted, tilbyr vi ulike MekoTester, en omfattende og pålitelig vurdering av bilens tilstand.

Våre godkjente kontrollører utfører Mekonomen MekoTest med stor nøyaktighet og profesjonalitet. Etter gjennomført test, får du tilgang til en detaljert digital testrapport. Denne rapporten viser hvilke kontrollpunkter som er utført, avdekkede feil og mangler, samt annen relevant dokumentasjon som bilder og rapporter fra diagnosetester.

Testrapporten kan enten skrives ut eller sendes direkte til deg via e-post. MekoTest gir både kjøper og selger en ekstra trygghet.

Vi tilbyr ulike tester tilpasset forskjellige behov:

MekoTest Bruktbil

En omfattende bruktbiltest som er å betrakte som en bransjestandard. Denne testen er ideell for de som skal selge eller kjøpe bruktbil, og gir et godt øyeblikksbilde av bilens tilstand, samt avdekker feil og mangler som er vanlig på den aktuelle biltypen.

MekoTest Garantiutløp

Denne testen er rettet mot biler som nærmer seg slutten av fabrikkgarantien. Den forsøker å avdekke feil og mangler som bileier kan ta opp med sin bilforhandler og søke dekket gjennom bilens fabrikkgaranti.

MekoTest Leasing retur

Perfekt for de som har en leasingbil som skal tilbakeleveres. Testen hjelper med å avdekke punkter som kan være i strid med regelverket ved retur av leasingbiler, og kan bidra til å unngå uventede kostnader ved tilbakelevering.

MekoTest Tilstand

En enklere gjennomgang som gir et overblikk over bilens tilstand. Denne testen har færre kontrollpunkter enn Bruktbiltesten og er ideell for de som ønsker en rask vurdering.

Hos Lieco forstår vi viktigheten av en pålitelig og grundig biltest. Vårt mål er å gi deg den informasjonen du trenger for å ta informerte beslutninger, enten du kjøper, selger, eller forbereder tilbakelevering av en leasingbil. Lurer du på noe vedrørende bruktbiltester ved kjøp og salg? Spør oss.


Andre relaterte sider

Åpenhetsloven

For informasjon om vårt arbeid med Åpenhetsloven besøk Liegruppen AS sine nettsider.

Salgsavdeling

  • Man - Fre: 09:00 til 16:30
  • Torsdag: 09:00 til 19:00
  • Lørdag: 10:00 til 14:00

Verksted og delelager

  • Man - Fre: 07:00 til 16:00