56 31 68 00 Send Epost Send Epost Lokasjon Åpningstider

Salgsavdeling

Man - Fre: 09:00 til 16:30
Torsdag: 09:00 til 19:00
Lørdag: 10:00 til 14:00


Verksted og delelager

Man - Fre: 07:00 til 16:00


Dersom vi holder stengt utover ordinære hellig- og fridager, vil vi opplyse om dette på Facebook og denne websiden.

Facebook

Alle artikler

2022 har vært et flott år, vi gleder oss til 2023

– I 2022 hadde vi mange baller i luften. Det var høyt trykk både på salgsavdelingen og på verkstedet vårt, men alt i alt har året vært kjempegøy, forteller Marius Ellingsen på Lieco Auto.


– Gjengen som jobber her er veldig fin og har mye kompetanse. Vi har et bra arbeidsmiljø. Tonen på jobb er hyggelig og familiær, noe vi håper kundene våre også opplever, forteller Marius.

Fokus på gode kundeopplevelser

– Vi har vært veldig fornøyd med bilsalget gjennom 2022. Våre dyktige selgere har gjort alt de kan for å imøtekomme kundenes ønsker ettersom vi har hatt noen utfordringer med å få tak i nok biler. En kunde som ved kontraktsinngåelse ble lovet bilen sin i mars/april 2023 har allerede fått bilen levert. Det er veldig kjekt både for oss og for kunden, når vi klarer å overraske med kjappe leveranser forteller Marius.

– Det er viktig for oss at kundene sitter igjen med en positiv opplevelse etter de har vært i kontakt med oss. Vi har gjennom året hatt et overtall av positive tilbakemeldinger fra kundene våre. Det setter vi stor pris på, sier Marius.

Videre forteller Marius at mange av tilbakemeldingene vi har fått fra kundene våre handler om at de er godt fornøyde med bilmodellen de har kjøpt. – Bilmodellene vi selger scorer høyt på sikkerhet, har lang rekkevidde og mye tilleggsutstyr inkludert i prisen. Salgsavdelingen har fått mye skryt for utmerket service, og vi har fått gode tilbakemeldinger på verkstedsfronten.

Vi ble Mekonomenverksted

I 2022 ble vi et Mekonomen verksted. Det har vi fått mange positive tilbakemeldinger på. For oss betyr det kort leveringstid på reservedeler, som igjen betyr kortere ventetid for kunden. Det gjør også at vi får unna flere reparasjoner, og kortere stå tid på biler.

Lieco ble 50 år i 2022

I fjor hadde Lieco Auto 50 års jubileum. Det skal feires i 2023 med en langweekend tur til Gdansk. – Mye er forandret i Lieco Auto siden det ble startet opp, men fokus på tillit og god service er like viktig for oss i dag som for 50 år siden.

De mest solgte bilmodellene i 2022

– De mest solgte bilmodellene i fjor var var Hyundai Kona, IONIQ 5 og selvsagt Mustang Mach–E som har en ellevill rekkevidde på 610km, sier Marius.

De mest solgte bilmodellene i 2022. Hyundai KONA, IONIQ 5 og Ford Mustang Mach-E. Samt en spennende nyhet fra Hyundai - IONIQ 6.

Nye bilmodeller

Hyundai kommer med mange og nye spennende bilmodeller fremover. Blant annet en ny og større Kona variant som har et mer futuristisk design og er romsligere enn den tidligere modellen. Ford kommer også med en ny og helelektrisk Ford Transit Custom med en estimert rekkevidde på 380km, samt en ny 4x4 Ford Transit Custom med dieselautomat.

Noen bilmodeller lar seg vente på til 2024. Her kan vi blant annet nevne en helelektrisk Puma og Hyundai IONIQ 7. Sistnevnte er en stor og romslig SUV med lounge aktig interiør.

Nye KONA Electric og Fords helelektriske Transit Custom er noen av bilmodellene vi kan glede oss til i 2023.

Vi ser frem til et nytt år med mye arbeid i alle avdelinger, og ønsker alle velkommen til en bilprat hos oss i 2023, avslutter Marius.


Andre relaterte sider

Åpenhetsloven

For informasjon om vårt arbeid med Åpenhetsloven besøk Liegruppen AS sine nettsider.

Salgsavdeling

  • Man - Fre: 09:00 til 16:30
  • Torsdag: 09:00 til 19:00
  • Lørdag: 10:00 til 14:00

Verksted og delelager

  • Man - Fre: 07:00 til 16:00